Leder du efter ny cykel? Så har vi her lavet en fantastisk guide til hvad du skal gå efter og lige den der passer til dit budget.

Ny cykel til den bedste pris

For at finde den bedste cykel til dig skal du vælge et prisklasse, identificere turen og de egenskaber, du leder efter, og derefter se på modeller fra forskellige mærker, der opfylder dine kriterier.

I så fald giver vi dig et kort overblik over samlingen og mærker køreegenskaberne, inden du er klar til næste trin: Købet!

Cykler til det rigtige budget

Hvis du har et budget, er der bygget mange gode cykler, der er stivere, lettere og nemmere at køre end de fleste af de cykler til et større budget derude. De nedenstående er de mest nemme at gå til, når du cykler skal repareres og har brug for reservedele, men ofte afspejler virksomhedens cykler forbedrede komponenter såsom hjul og andre dele.

Rammen kan være nøjagtig den samme, men cyklens pasform og cyklens kvalitet er forskellig. 

Carbon Cykel

Vigtig information er også en god ide når du leder efter en ny cykel, især hvis du investerer i din første carbon racercykel og ikke vil røre cykelholderen med sin ædle ramme.

Hvad vi mener med det er, at du ikke bare køber en ny cykel, men du har en fremtidig oplevelse, der har enorme positive fordele for dit liv. Vi ved, at vi gjorde det, og jeg er sikker på, at du måske har reddet hundreder af dem, så jeg ved det ikke helt, før du har kørt på det. Du kan finde en ny cykel i carbon herunder.

Service til din nye cykel

Service er et andet område, hvor du kan kigge efter værdi når du har købt din nye supercykel, og det er almindeligt, at nogle butikker tilbyder mere service end andre cykelbutikker i samme prisklasse.

Hvis butikken du har købt din nye cykel i tilbyder mindre, kan det være værd at spørge.

De fleste steder kan du dog returnere din cykel i en ny stand inden for 14 dage efter købet, 

Leder du efter udstyr til dit nye køb? Se vores cykeludstyr

Du kan se flere cykler i vores shop eller kategorien cykler på Shoppetur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.