Hvad er en citybike?

Citybike er en særlig cykel, der er designet til at blive brugt i byen. Det er en miljøvenlig og overkommelig transportmulighed, der kan hjælpe dig med at komme ud af bilen og ud i verden.

Ved du, hvordan man kører på cykel? Hvis ja, så er du heldig! Denne artikel handler nemlig om citybike, som i bund og grund bare er en anden type cykel. Citybikes er dog meget forskellige fra de cykler, som de fleste mennesker bruger til afslappede ture rundt i deres nabolag. Det skyldes, at disse cykler kan bruges af alle inden for byens grænser, og de behøver ikke at bekymre sig om at låse deres cykler inde, når de kommer et sted hen.

En citybike er en type cykel, der bruges til korte, daglige ture. De er ofte designet til at være mere komfortable end andre cykler og lettere at køre på i byer med tæt trafik. Bycykler har normalt gear, dvs. de har et gearsystem med indvendigt nav, som giver cyklisterne mere kontrol over deres pedalhastighed. Den mest populære citybike er den hollandske cykel med oprejst styr og en kurv på for- eller bagagebæreren til transport af f.eks. dagligvarer, bøger eller personlige ting.

En citybike er til dig der cykler i byen dagligt. Vi har fundet nogle af de bedste CityBikes i 2022 og skriver lidt om dem her.

Hvis du planlægger at bruge din cykel til at transportere ting, skal du sørge for, at din typiske rute ikke er fyldt med stejle stigninger.

Rundt om i verden etableres heldigvis beskyttede cykelstier, der er perfekte til din citybike. I stor ogstigende grad i byer, hvor der før i tiden blev brugt plads til at parkere og flytte biler, busser og lastbiler i stedet for cykler.

Vi har fundet et godt udvalg, så du kan helt sikkert finde din citybike herunder.

Herre citybikes

Her har vi fundet nogle af de bedste citybike til den helt rigtige pris.

Herre citybikes - Let og funktionel

Kildemoes Logic Sport 16 gear – 2018 fra Kildemoes

7.799,00 DKK
13.499,00 DKK

Herre citybikes - Let og funktionel

Specialized Sirrus 3.0 EQ – 2022 fra Specialized

9.899,00 DKK

Herre citybikes - Let og funktionel

Batavus Harlem Herre fra Batavus

7.799,00 DKK

Se alle vores Herre citybikes her

Dame citybikes

De gør vejene mere sikre, mere forudsigelige og mere behagelige for alle – og folk, der cykler, bruger dem mere effektivt og sikkert.

Dame citybikes- Fart til hverdagen

Batavus Oxford Dame fra Batavus

6.599,00 DKK
6.999,00 DKK

Dame citybikes- Fart til hverdagen

Cube SL Road Pro Trapeze – 2021 fra Cube Cykler

8.299,00 DKK
29.999,00 DKK

Se alle vores Dame citybikes her

Udstyr til citybike

Hvorfor vælge en citybike?

Citybike er en cykel, der er designet til byområder, der har asfalterede veje. Citybikes typiske design gør den let at manøvrere på trange steder og har funktioner som f.eks. regnslag, bagagebærer og et alarmsystem. Et stort problem med designet af denne type cykler er, at de mangler støddæmpere, hvilket kan føre til rygsmerter efter længere tids brug. Hvis du vil have en anbefaling, så er en Mustang Cykel en god ide til en citybike!

Mens en citybike på 25.000 kr. måske giver dig mulighed for at komme rundt, så er der muligheder for en 10.000 kr cykel der kan imødekomme dine behov i stedet.

For at holde omkostningerne nede har vi fundet de bedste citybike og udstyr dertil, og dit køb inkluderer også et sæt rummelige aftagelige bagageposer og fendere. Du finder ikke et fenderstativ eller står på denne cykel, men der er øjenlåg, hvis du beslutter at tilføje noget senere, så det er ikke noget problem at trække det op og ned ad din trappes trappe.

Du kan også finde flere cykler på Shoppetur.dk

Der er også plads til bagdel og bagagebærer Hvis det ønskes, en funktion, som du ellers ville finde på de fleste andre cykler. Men som her kan være et tilvalg for at finde den helt rigtige cykel.

Læs mere om citybike og andre cykler på Wikipedia.

En tanke om “De bedste Citybike og udstyr i 2022 – Se dem her!

  1. Pingback: Den bedste herrecykel - Cykelhandel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.