En cykelhjelm nok et af det vigtigste tilbehør, der spiller en beskyttende rolle. Og selv med cykelhjelme, så hver gang du hopper på en cykel og kører er der altid en risiko forbundet.

At bære cykelhjelme er det mindste, du kan gøre for at beskytte et af de vigtigste organer i din hjerne.

Vi vil i denne artikel beskrive hvilke cykelhjelme der er rigtig gode, beskytter bedst og samtidig behagelige at have på.

Vigtigheden ved en cykelhjelm

I betragtning af vigtigheden af en cykelhjelm for din sikkerhed, ville det være klogt at overveje, om du har brug for at udskifte den. Hvis du har en ulykke med din hjelm, og det tager et hit, bør du overveje at få en ny. Du bør også overveje, om din cykelhjelm sikrer den rigtige pasform af dine cykelbriller, hvis du bærer sådan nogle.

Det er ikke klart, om eller hvornår en hjelm er nødvendig, men på grund af dens design er en cykelhjelm det rigtige valg for en god beskyttelse. Dette betyder, at hvis du rammer hovedet, og hjelmen ser ud til at være ubeskadiget, skal du udskifte den hurtigst muligt.

Cykelhjelmens foring

Én ting alle ryttere skal være opmærksomme på er, at hjelmens foring beskytter mod hjerneskade mod fald. Der findes en række cykelhjelme, der giver beskyttelse i tilfælde af en ulykke, såvel som fordelene ved at bære hjelm.

Det er også godt at vide, at hjelmen beskytter mod en række skader, såsom brud, brud og endda kraniebrud.

Priser på forskellige cykelhjelme

Cykelhjelme varierer meget i pris, og det er forvirrende at vide, hvor meget man skal bruge, men det er normalt at de billigste faktisk er ret gode, de er ideelle til pendlere og generelle cykelture såvel som til langdistancerejser i tilfælde af en ulykke.

Når det kommer til hjelme, vil du ikke risikere dit kranium, hvis du let kunne købe en ny. Mange hjelmproducenter udskifter din cykelhjelm mod et reduceret gebyr, hvis du falder ned og beskadiger den. Du skal altid have købt en ny hjelm før ulykken, men du kan altid købe den. Du bliver syg af din gamle.

Oplevelser med din nye cykel og hjelm.

Nu har du måske fundet og købt din nye cykelhjelm. så er det på tide at tage på oplevelser med den. Se alle de lækre destinationer og ting du kan se på JegVilMed.dk.

Cykelhjelm til børn og baby

Der findes rigtig mange lækre cykelhjelme til børn og baby, der alle beskytter helt fantastisk også endda til den helt rigtige pris.

Her handler det om at barnet beholder sin hjelm på behageligt og samtidig er komplet beskyttet mod alle slags ulykker.

Regler for cykelhjelme

Disse regler sætter præstationskrav til hjelme for at beskytte cyklister mod hovedskader mod fald og fald. Disse sikkerhedsbestemmelser svarer til dem for lignende skatehjelme som MTB-hjelmen. 

En helhjelm er perfekt til et lignende design som en MTB-hjelm, men det er perfekt. Dette kan også skyldes, at for 20 år siden, da hjelme ikke eksisterede, ønskede folk ikke at blive generet med hjelme. Argumentet om, at cykelhjelmlove forbedrer den samlede sikkerhed for cyklister, synes ikke at være understøttet af beviser. En undersøgelse fra et universitet i USA viste, at 90 procent af cyklisterne i byen Seattle bruger hjelme, men kun 20 procent bærer dem, når de deler en cykel, selvom amtslove kræver hjelme.

Satsen for cyklister, der bruger hjelme, er lavere end andre, og ryttere vælger mere sandsynligt hjelme, når de har svært ved at få dem hjem eller interagerer med hjelmudlejningssystemer.

Husk at tage et fotografi af din nye hjelm

Har du fundet en hjelm du er helt vild med? Så er det en god ide at tage et fotografi af den, så du altid ved hvad du skal gå efter og vise den frem, hvis du ikke lige har den med. Tag et kig på Øjeblikke.dk for inspiration til fotografi og gadgets.

Hjelmens størrelse

Dernæst er det vigtigt, at du får den rigtige størrelse, når du vælger den bedste racerhjelm til dit hoved. En cykelhjelm skal indeholde instruktioner til rytteren om, hvordan man sikrer, at hjelmen passer og bæres korrekt.

Cykelhjelme skal bæres og bæres i mindst to år, før de overhovedet tages ud af brug Når det kommer til at købe den næste vejhjelm, viser vi nogle vigtige punkter, der skal overvejes, når du køber en cykelhjelm.

Når du køber en cykelhjelm, er der flere oplysninger om specifikke overvejelser. Vi vil også se på de bedste cykelhjelme, der kan udskiftes, samt nogle tip til, hvad du skal købe næste gang til dine racercykler og hjelme, og mere information om de forskellige hjelmtyper, der er tilgængelige for dig.

Abus cykelhjelm

En af de cykelhjelme vi anbefaler mest er Abus cykelhjelm, de er rigtig behagelige, har et flot design og holder i lang tid.

Se dem nedenunder eller se dem alle på Abus siden.

Bontrager Cykelhjelme

Et andet cykelhjelm mærke vi anbefaler er Bontrager, men de er nok lidt mere til racer rytteren der elsker at køre hurtigt på sin cykel.

Se dem nedenunder eller se hele udvalget på Bontrager siden.

Tak fordi du læste med

Vi håber du finder lige den cykelhjelm der passer til dig, du kan se mange flere cykelhjelme, udstyr og lækre cykler i shoppen. Der er også nogle flere cykler på Shoppeturs hjemmeside, hvis du ikke lige præcis finder det du mangler her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.