At tage på cykelferie i Danmark er en fantastisk ide. Vi har en rigtig smuk natur og rigtig lækre steder at overnatte. I Danmark er der noget for en hver type person. Alt lige fra rytteren der bare vil se og opleve ting til racerkøren der vil udfordre sig selv eller sine cykelvenner.

Vi vil her i artiklen skrive lidt om hvad man kan se på sin cykelferie i Danmark, hvilket udstyr man skal bruge og hvor man kan overnatte.

Sådan planlægger du din cykelferie i Danmark

Det første skridt til din lange cykeltur er at finde ud af hvor i vil hen, vil i ned og se på Møns klint eller vil i stille cyklen lidt og tage en kanotur på Gudenåen?

Sæt jer ned og lav et kort over alle de steder i vil besøge i Danmark og her er Google Maps en rigtig god idé, der kan man nemlig lave sit eget kort med ruter og seværdigheder.

Hvilket udstyr skal jeg bruge på min cykelferie?

Der findes rigtig meget forskelligt udstyr til en god cykeltur og hvad du skal bruge kommer helt an på hvor langt du skal og hvilken slags cykel du har.

Her er det f.eks. en rigtig god idé med nogle vandtætter poser eller det man kalder en Drybag til at holde dine ting tørre, hvis det skulle begynde at regne.

Også er førstehjælpsudstyr også en rigtig god ting at have have i cykeltasken, til hvis uheldet skulle være ude. Så kan man nemt klare de mindre problemer der skulle opstå.

Hvor skal jeg bo på min cykeltur?

Der er mange muligheder for stedet at bo når man skal på cykelferie i Danmark. Man kan have sit eget telt med og bo mange steder, man kan have en sovepose med og bo i et shelter. 

Hvis man er til det lidt mere luksus, så kan man enten bo på et af de mange vandrehjem vi har her i Danmark og hvis man bare vil slappe helt af uden at tænke på noget, kan man selvfølgelig booke et hotel i forvejen.

Det kommer an på hvad du er til, men det vigtigste er at du planlægger det i forvejen, så du altid er sikker på at du har et sted at slappe af og sove efter den lange cykeltur du har været på.

Hvilken cykel skal jeg bruge på cykelferien?

Vi anbefaler faktisk den du har det bedst med, for det skal være en du kender rigtig godt og har styr på. Næsten alle cykler kan bruges til en cykelferie i Danmark, f.eks. en let og smidig carbon cykel eller en helt anden slags.

Husk cykelhjelm på din cykelferie i Danmark

Vi kan ikke minde folk om det nok, en cykelhjelm er nok det vigtigste værktøj til din lange cykeltur. Husk det kan godt være du kører godt, men ikke alle gør.

Gode deals til din ferie

Hvis du mangler ekstra udstyr, som ikke er cykel relateret, så tag et kig på GodeDeals.dk, hvor du kan finde mange andre ting og gode deals til din cykeltur.

cykelferie i danmark online cykelhandel cykler cykel billigt tilbud rabat (1)

Ny cykel til min cykeltur?

Vi har selvfølgelig en masse lækre cykler på tilbud, så du kan spare en masse penge, hvis du står og mangler én ny cykel til den lange tur, eller bare mangler en opgradering, så kig endelig på vores shop.

Der er også lidt flere tilbud på Shoppeturs cykel afdeling, hvis du ikke lige finder den rigtige cykel på vores side.

Hvad med dit dyr eller kæledyr når du er på ferie?

Din lille/store ven kan godt komme til at savne dig, så det er godt at forkæle den, ovre på DyreUnivers.dk har de masser af gode idéer til alt til din ven.

God tur i det dejlige Danmark

Vi håber denne artikel kan hjælpe dig til din cykelferie i Danmark og vi håber vi har givet nogle gode råd. Du er altid velkommen til at skrive og spørge os om råd, så håber vi at vi kan hjælpe med din dejlige cykeltur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.